Merikalastusmatkat

Merikalastusmatkat

Fishing Center Kotka järjestää korkeatasoisia merikalastus-, luonto- ja RIB-vene retkiä Kotkan merialueilla. Kaikki matkat ovat täysin räätälöitävissä, retkiin on yhdistettävissä mm. kokoukset, ruokailut ja saunomiset asiakkaan toiveiden mukaan.

Itäinen Suomenlahti, kaikessa kauneudessaan ja karuudessaan, luo mitä parhaimmat puitteet kalastus ja luontomatkailulle.

Tasokas kalustomme ja alueemme johtavat merikalastusoppaat takaavat sen, että kaikki edellytykset hienolle kalastusretkelle täyttyvät, toki mekin tarvitsemme aina ripauksen onnea ”merten jumalilta”, vaikkapa sen +10 kg hauen saamiseksi saaliiksi.

Kaikki heittokalastusmuodot, perinteinen lusikka, jigaus, jerkkaus, perhokalastus jne. lajikohtaisin välinein on itsestäänselvyys ja oppaamme ovatkin kehityksen aallonharjalla, testaten jatkuvasti uusia kalastusvälineitä / tekniikoita välinevalmistajille.

Luontoretkillä voimme tutustua Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon, tehdä lintu/hyljeretkiä, taikka vaan leppoisasti ajella saaristossa, välillä rantautuen eväitä nauttimaan.

Tervetuloa!


HAUKIRETKI KUUTSALON SAARISTOON

Suurhauen metsästysretki lähisaaristossa, nyt on sen aika!

  • Sis. veneen, oppaan, paikalliset kalastusluvat ja välineet sekä tarvittaessa kelluntapuvut / saappaat.
  • Kesto: 6 tuntia
  • Tarjous: 1 – 4 henk.  650 €  4 – 6 henk. 780 €


TASOKKAASTI TARGALLA

Tasokkaalla Targa aluksella leppoisa luonto & kalastusretki, hyvistä eväistä nauttien. Maksimi 8 henkilöä.

Kesto 6 tuntia, sisältäen kalastusvälineet, kalastusoppaan, luvat, retkieväät ja tarvittaessa ulkoiluvaatetuksen.

Hinta 1690 euro